پارک علم و فناوری نفت
شرکت پیشگامان دنیای کواتز – گلدن کو – پس از طی دو مرحله ارزیابی، از بین 1000 شرکت/تیم فناور متقاضی پذیرش در پارک علم و فناوری نفت ، امتیاز لازم جهت عضویت در این پارک را دریافت کرده و پذیرش شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان، به نقل از معاونت مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت؛ اسامي شركتها/تيمهاي فناور، منتخب فرايند ارزيابي نهایی گردهمايي شركتهاي دانشبنيان و استارتآپهاي فعال در حوزه صنعت نفت (اولويت عضو پارك نوآوري و فناوري صنعت نفت) اعلام شد.
شرکت پیشگامان دنیای کوارتز – گلدن کو – از اعضای مرکز رشد ict و گروه انرژی پارک علم و فناوری خراسان می باشد که در لیست اعلامی پذیرش شده از طرف وزارت نفت حضور دارد.
بر اساس اعلام شرکت نفت، لیست منتخبین پارک که در سایت شرکت نفت اعلام گردیده است . شما می توانید لیست شرکت های منتخب را با کلیک بر روی منتخبین پارک نفت دانلود نمایید.
پارک علم و فناوری نفت چیست؟
در سال رونق توليد و با هدف ايجاد زيستبوم نوآوري و فناوري صنعت نفت با دستور وزير محترم نفت، شوراي حمايت از شركتهاي دانشبنيان و استارتآپها در صنعت نفت تشكيل شد.
چشمانداز اين امر، تحقق زيستبوم فناوري صنعت نفت جهت توسعه فناوريهاي بومي با رويكرد درونزايي از طريق مديريت يكپارچه و چابك عرضه و تقاضاي فناوري (ايده تا بازار) ميباشد. اين شورا درصدد است با برنامهریزی بلندمدت، ايجاد روابط فعال مابين ذینفعان، بكارگيري ظرفیتهای موجود در نهادها و بازیگران دروني و بيروني و حمایت و هدایت تیمهای کارآفرینی، اقدام به پذیرش موسسات نوآفرين، شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها مرتبط با صنعت نفت نموده و بستر لازم را براي توسعه فناوری و تجاریسازی فراهم نمايد.
بدين منظور پارک نوآوري و فناوري منطقهری یکی از اصلیترین پهنههای کالبدی منطقه فناوري صنعت نفت خواهد بود. هدف اصلی این پارک ایجاد زیرساختهای فنی و حمایتی برای توسعه موسسات نوآفرين، شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها در حوزههای منتخب و خوداتکایی نسبی در زنجیره ارزش نفت و گاز است. ایجاد اشتغال تخصصی و تامين فناوريها با توان داخلي در بخش خصوصی از اهم ماموریتهای این پارک است. این پروژه به عنوان یک الگوی قابل تکثیر در سطح کشور توسعه داده میشود و از فازهای مطالعاتی، اجرایی و نظارتی تشکیل میشود.
المان های آتی پارک
المانهاي آتي در پارك نوآوري و فناوري ري شامل موارد ذيل است:
1) المانهای صنعتي (تجميع تقاضا در صنعت، انعكاس چالشهاي صنعتي، برگزاري فنبازار، برگزاري تورهاي فناورانه، رصد فناوري، صادارات فناوري)
2) المانهاي بازار (چابكسازي زنجيره تامين، خريد تضميني، خريد بار اول، انجام مطالعات بازار، صدور گواهينامهها، شبكهسازي آزمايشگاهي)
3) المانهاي نوآوري (بانك ايدههاي نوآورانه، رويداد استارتآپ، خدمات شتابدهنده، آموزش و مربيگري، شبكهسازي فناورانه، بروكر فناوري، همافزايي خوشههاي فناوري، خدمات تسهيلگري، نمايشگاه دائمي، خدمات مالي، ارزش گذاري فناوري، جوايز فناوري).

ماموریت پارک نفت